Sådan får du mere selvværd – kom med på transformerende workshop

Kom med på årets mest selvkærlige workshop – en workshop der batter og som du altid vil have i dit hjerte.

“Wau sjældent har jeg oplevet noget så kraftfuldt og samtidig så selv kærligt. Jeg er gået fra 2 dage og er fyldt med så meget positivitet og styrke”. (Iben Janssen)

Det er de bedste penge og tid jeg har brugt på mig selv. Wow for en weekend”. (Tina Søndergaard)

HVEM ER DENNE WORKSHOP TIL?

– Bøvler du ofte med en manglende tro på dig selv?

– En følelse af ikke at være god nok?

– Måske sidder du med en oplevelse af at du tilpasser dig andre og ikke får mærket dig selv og egne behov?

VIL DU GERNE:

– Have mere tro og tillid til dig selv?

– Have en følelse og oplevelse af at du er god som du er?

– Finde ro i de relationer du bøvler med og IKKE føle, at du skal ændre på dig- få redskaber til at blive mere selvkærlig og fyldt med energi?

SÅ MÅ DU SIMPELTHEN KOMME MED PÅ DENNE WORKSHOP!

HVAD KOMMER DER TIL AT FOREGÅ?

Sammen dykker vi ned i emner som vil give dig et dybt indblik og forståelse for hvem du er og hvorfor du tænker og føler som du gør. Der er afsat tid til mindre øvelser, individuelt som i mindre grupper. Der ud over vægter jeg den fælles dialog, da du derved kan spejle dig i andre (du er nemlig ikke alene) og ikke mindst opnå meget mere selvbevidsthed. Der er også pauser, meditationer og du får viden samt lavpraktiske øvelser du kan tage med dig hjem.

NYT TILTAG:

Denne workshop bliver nemlig med et twist.

🕯 Selvkærlighedsceremoni – Åbn dit hjerte for dig selv ❤️

Denne ceremoni er en dyb og smuk praksis, der handler om at skabe en stærkere forbindelse til dit indre selv. Vi vil tage dig med på en rejse ind i dit eget hjerte, hvor du får mulighed for at slippe kritiske tanker og dømmende overbevisninger, som måske har holdt dig tilbage.

I en tryg og nærværende atmosfære vil vi gennem meditation, visualisering og symbolske ritualer guide dig til at genopdage din egen selvkærlighed. Du vil blive inviteret til at omfavne hele dig selv – både dine styrker og sårbarheder – og lade den kærlige energi strømme frit. Dette er en kraftfuld måde at begynde at nære og styrke dit forhold til dig selv på. 🌸

🌟 Integrationsceremoni – Forbind dig til dit sande jeg 🌱

Efter at have arbejdet med at smide dine masker og åbne op for selvkærlighed, vil denne ceremoni hjælpe dig med at integrere det hele og bringe din indre transformation ud i livet.

Integrationsceremonien skaber plads til at samle alle de indsigter og følelser, der er dukket op under workshoppen. Gennem refleksion og lette kropslige øvelser vil vi støtte dig i at forankre din nye selvforståelse. Ceremonien markerer din vej fremad med klarhed og ro, så du kan tage det, du har lært om dig selv, med ud i hverdagen – som en hel og autentisk version af dig selv. ✨

Disse ceremonier danner tilsammen en smuk ramme for forvandling. De hjælper dig ikke kun med at komme tættere på dit autentiske jeg, men giver dig også redskaberne til at integrere denne forandring og leve med større frihed og selvkærlighed.

TEORIEN:

Det mest kraftfulde og mest kærlige teori du kan støde på er skyggearbejdet.

Kort fortalt; Det handler om at opnå frihed til at være dig selv. Med alt hvad der er dig. Du har igennem årerne pakket sider af dig selv ned. Hver eneste gang du har vist hvem du er og efterfølgende blevet kritiseret, holdt udenfor, blevet afvist og mærket skam, så har du skyndt dig at ændre på dig selv og blevet mere som du tror andre forventer du skal være. Blot for til sidst, at stå og føle at du ikke er god nok.

Skyggerne er de egenskaber og sider af dig selv du har gemt væk/glemt. Men skyggerne forsvinder ikke, de ligger i dvale indtil du bliver modig nok til at hente dem frem. Bliver du det vil du opleve den personlige frihed du har længdes efter.

HVEM AFHOLDER WORKSHOPPEN?

Mit navn er Mette Dvinge. Jeg er stifter af Dvinges Hus – center for coaching og terapi i Holstebro. Jeg afholder kurser og uddannelser og har mere end 15 års erfaring i at arbejde med mennesker. Skyggearbejde har gjort mig til den person jeg er i dag. Jeg har selv gået vejen. Gået fra stor usikkerhed, ikke mærket egne behov og grænser til en kvinde der hviler i sig selv og tør vise både svagheder og styrker.

KOM MED – KOM MED – KOM MED

DET PRAKTISKE:

Workshoppen er over 2 hele dage. D. 26/10 – 24 kl. 9:30 – 15:30 og D. 27/10 -24 kl. 9:30 – 15:30

Pris: kr. 1.995,- for begge dage. Hertil serveres der kaffe, te og frugt (andet mad medbringes). Efter endt workshop tilsendes alt materiale.

Adresse: Nupark 47-49, 7500 Holstebro.

Tilmelding: Mette@dvinges.dk

Kom selv eller tag din ven/inde under armen og få en fælles oplevelse som vil styrke jeres bånd.

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE OM “SMID MASKEN – OG BLIV FRI”:

“Det er en fantastisk workshop som giver dig mulighed for at grave dybt i dig selv undervejs og komme stærkere ud på den anden side. Du føler dig 110 % tryg og der er plads til, at blotte dine dybeste tanker og stadig få af vide, at det er helt okay” (Lotte Søndergaard)

“Det gav mig så meget at arbejde fokuseret en hel weekend. Et af de ord jeg havde svært ved at sige om mig selv var POWERFULL. Jeg følte mig slet slet ikke som sådan. Men nu kan jeg pludselig se hvor POWERFULL jeg er. Jeg har nu endnu mere overskud til at være en glad og legende mor, en lækker kone og en herlig kollega” (Malene Bech)

“Det rykker SÅ meget, at arbejde med mig selv på denne måde. Jeg sidder med en kæmpe følelse af taknemmelighed og en forståelse af hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Jeg har fundet min tro på mig selv og jeg er klar til at vise verden hvilket fantastisk menneske jeg er” (Hanne Herning)

KONTAKT METTE ALLEREDE I DAG SÅ DU SIKRE DIG 1 PLADS.

Når du besøger min hjemmeside, anvender vi cookies. For at sikre dig at du får den bedste oplevelse  Læs mere